LKFs uthyrares perspektiv och tips på bra kundservice

Två leende kvinnor i svarta kläder och gröna LKF-nyckelband som står mot en guld tegelvägg. Blommor

Två leende kvinnor i svarta kläder och gröna LKF-nyckelband som står mot en guld tegelvägg. Blommor skymtas i hörnan.

Camilla Thomasson och Malin Rosqvist jobbar båda som uthyrare på LKF och är i daglig kontakt med LKFs kunder i sitt jobb. Att lyssna aktivt och se möjligheter är viktigt i deras arbete med kundservice.

Uthyrarna är en del av LKFs kundcenter och arbetar nära kundvärdarna för att så snabbt som möjligt kunna ge svar på de frågor som kan komma.

 - Idag jobbar vi digitalt vilket har gjort det ännu enklare för oss att samarbeta och på så sätt kunna hjälpa kunden ännu bättre, säger Malin.

Tillsammans med kollegan Camilla och övriga uthyrare är hon med i hela uthyrningsprocessen – från ledig lägenhet till att kunden har fått nyckel och flyttat in.

Daglig kontakt med val som är livsförändrande hos människor – det ger energi!

Båda är överens om att de mänskliga mötena och kontakten med kunder är höjdpunkten på jobbet:

- Jag tycker det är jättekul att få vara med och få en inblick i människors liv, det är ju en stor förändring att flytta till en ny lägenhet. Ibland är det första lägenheten eller så har någon sålt ett hus, säger Camilla.

Anledningarna till att någon söker en lägenhet hos LKF är många. Här är uthyrarna lyhörda för kunders specifika behov och försöker besvara frågor redan innan de uppstår.

- Jag är oerhört glad och tacksam över att få arbeta med människor, att få vara delaktig på deras väg till att få ett hem. Hemmet är en betydelsefull plats för oss alla, säger Malin.

Ofta är uthyrarna några av de första kontakterna som en kund har med LKF, vilket gör mötena extra viktiga.

- Vi är med och skapar den bild som kunden sedan har av oss på LKF. Det känns alltid extra värdefullt att kunna bidra till att behåll en positiv sådan, för är det något speciellt som vi LKF är bra på skulle jag säga att det är kundservice! Avslutar Camilla.

 

 

Mer information

Ledigt just nu Att hyra hos oss